Tapahtumat

Pidetään yhtä: digikoulu aikuiselle ja lapselle!

Torstai 19.10. klo 10-13

Ilmoittaudu

Elisa Kulma tarjoaa yhteistä tekemistä lapselle ja aikuiselle syysloman aikana – nyt voitte yhdessä opetella ohjelmointia tabletilla!

> Lue lisää Elisan Pidetään yhtä -kampanjasta

Olemme järjestäneet useita digikouluja tämän vuoden aikana ja noin kolmen tunnin maksuton koulutus on tarkoitettu kouluikäiselle nuorelle SEKÄ hänen huoltajalleen (vanhempi sisarus, isovanhempi, kummi jne). Digikoulun opettajana toimii Osku Kannisto ja opetuksessa käytetään Tynker-ohjelmaa, jossa komennot ovat englanninkielellä.

Torstaina 19.10.2017 järjestämme digikoulun klo 10-13.
Kurssille mahtuu enintään kymmenen paria ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistujat eivät tarvitse omaa tablettia. Mikäli sellainen on ja sitä halutaan käyttää, tulisi tablettiin ladata etukäteen sovelluskaupasta maksuton (tai maksullinen) Tynker-ohjelmaversio. Omaa tablettia käytettäessä kurssilla ohjelmoitu peli jää siten myös talteen mahdollista omaa jatkokäyttöä varten.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella:

Ilmoita ”Etunimi” kohdassa lapsen nimi sekä ikä ja ”Sukunimi” kohdassa huoltajan/vanhemman osallistujan koko nimi ja anna lopuksi hänen yhteystietonsa. Vahvistamme kaikille etukäteen toteutuuko kurssi tai mahtuuko mahdollisesti jonotuslistalla oleva mukaan.

Digikoulu järjestetään osoitteessa: Elisa Kulma, Aleksanterinkatu 19, Helsinki

Mahdolliset tiedustelut >sähköpostilla.

Elisa Kulma, Aleksanterinkatu 19, Helsinki

Avoinna ma-pe 10-20, la 10-18, su 12-16

> Lue lisää Elisan digikouluista.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Etunimi
Sukunimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Olen kiinnostunut saamaan Elisan markkinointiviestejä, jolloin saan ensimmäisenä tietoa Elisa Kulman tapahtumista, Elisan eduista sekä uusista palveluista.

Tulevia tapahtumia

+ Katso kaikki tapahtumat
Aleksanterinkatu 19, 00100 HELSINKI Aukioloajat:    Ma-Pe 10-20    La 10-18    Su 12-16