Tapahtumat

Elisa Viihteen teemapäivä lauantaina

Lauantai 17.3. klo 10-18

Tervetuloa tutustumaan Elisa Viihde -palvelun tarjoamiin mahdollisuuksiin ja ainutlaatuisiin sisältöihin!

Elisa Viihde -sovelluksen avulla tallennat ja katsot ohjelmia missä ja milloin vain puhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Lisäksi voit siirtää kuvan televisioon Chromecastin tai Apple TV:n avulla.

Voit vuokrata elokuvia, tilata ohjelmakirjastoja sekä seurata mm. YLE:n suoria lähetyksiä sekä tilaamiasi maksukanavien suoria lähetyksiä kätevästi sovelluksen kautta – ja katsoa tallenteita vaikka kesken lähetyksen.

Laadukkaita ohjelmakirjastoja ovat mm. Elisa Viihteen Aitio, joka sisältää alkuperäissarjojemme lisäksi eniten kotimaisia elokuvia, ulkomaisia suosikkielokuvia sekä runsaasti TV-sarjoja ja lastenohjelmia. Aitiossa nyt uutuussarjana Jättekiva – romanttinen komedia kulttuurien kohtaamisesta. Tervetuloa tutustumaan!

Saat nyt Elisa Viihde –sovelluksen ja Aitio-ohjelmakirjaston yhteishintaan 11,90 €/kk. Ensimmäinen kuukausi on maksuton kokeilukuukausi.

Muita suosittuja maksullisia ohjelmakirjastoja ovat mm. Netflix ja HBO Nordic. Nyt Toonix Lapset -ohjelmakirjasto lisäveloituksetta kaikille HBO Nordic -tilaajille. Osallistu Elisa Kulman Toonix -arvontaan ja voit voittaa Toonix lahjakassin lapsellesi!


Lisäksi muita loistotarjouksia vain Elisa Kulmassa. Kannattaa siis piipahtaa paikan päällä, tervetuloa!

Elisa Kulma, Aleksanterinkatu 19, Helsinki
Palvelemme lauantaina klo 10-18.

Tulevia tapahtumia

+ Katso kaikki tapahtumat
Aleksanterinkatu 19, 00100 HELSINKI Aukioloajat:    Ma-Pe 10-20    La 10-18    Su 12-16