Tapahtumat

Osallistu Elisa Vihteen Angry Birds 2 -arvontaan.

Suosittu Angry Birds 2 -elokuva on nyt saatavailla Elisa Viihteen vuokraamosta. Tervetuloa Elisa Kulmaan tutustumaan palveluun ja samalla osallistumaan arvontaan, jossa palkintona on Angry Birds -tuotteita.

Elisa Viihde on kotimaisen elokuvan koti ja vuokraamosta löytyy sekä isomman tuotannon elokuvia että pienempiä indie-tuotantoja. Elisa Viihteen vuokraamo on ainut kotimainen digitaalinen videovuokraamo.

Vuokraamossa uutena mahdollisuutena on ostaa elokuvat omaksi, eli fyysisen DVD:n sijaan voi alkaa keräillä elokuvia digitaalisesti. Elokuvat säilyvät asiakkaan tilillä useita vuosia ostohetkestä alkaen. Tämä on etenkin perhe-elokuvien kohdalla erittäin suosittua, koska lapset katsovat elokuvia uudelleen ja uudelleen. Elokuvat kulkevat näin myös kätevästi mukana mobiililaitteissa, eli matkatessa tämä on erittäin kätevä toiminto.

Ostoelokuvat ovat vuokrausta arvokkaampia, koska ne ovat saatavilla vuokraelokuvia aiemmin ja niitä voi katsoa vuosien ajan. Nyt voit ostaa Angry Birds 2 -elokuvan HD-versiona hintaan 16,99€.

Vuokraelokuvat ovat katsottavana 48-tunnin ajan, elokuvan vuokraushetkestä alkaen. Angry Birds 2 -elokuva on vuokrattavissa 27.1.20 alkaen.

Elokuvan digitaalinen vuokraus on pyritty tekemään erittäin helpoksi ja kehitämme palveluamme jatkuvasti entistäkin käyttäjäystävällisemmäksi. Palvelussamme on tuhansia vuokraelokuva, kaikki isot uutuusleffat sekä vanhempia klassikoita. Vuokrauksen hinta vaihtelee parista eurosta yli viiteen euroon, riippuen siitä kuinka uusi elokuva on kyseessä ja onko jotain tarjousta parhaillaan menossa.

Keväällä 2020 Elisa Viihteen vuokraamoon on tulossa Downton Abbey, Mestari Cheng, Jokeri ja Terminator Dark Fate, eli kaikki viime syksyn teatterilevityksessä olleet elokuvat. Elokuvat ovatkin saatavilla digitaalisesti n. 4 kk elokuvateatteri-esityksen jälkeen

Lauantaina 25.1.2020 Elisa Kulmassa järjestetään Elisa Viihteen teemapäivä ja Vuokraamo on esittelyssä klo 11-14. Tervetuloa tutustumaan palveluun ja kyselemään lisää!

Tulevia tapahtumia

+ Katso kaikki tapahtumat
Aleksanterinkatu 19, 00100 HELSINKI Aukioloajat:    Ma-pe 10-18, la 12-16