Tapahtumat

Facebook-live fanitapaaminen: Olavi Uusivirta

Maamme suosituimpiin artisteihin lukeutuva Olavi Uusivirta on yhdessä yhtyeensä kanssa suunnitellut kaksi temaattista konserttia, jotka  muodostavat toisiaan täydentävän parin. Niissä tulee näkyviin Olavi Uusivirta -nimisen yhtyeen kaksi puolta: pohdiskeleva, tyylitelty, tummiin vesiin kasvojaan heijasteleva nuori werther ja toisaalta spontaani, ulospäin suuntautuva, kommunikaatioon ja lämpimään yleisökontaktiin pyrkivä heittäytyjä.

Konserttielokuvista ensimmäinen, Auringon lapsi, tulee Elisa Viihteen vuokraamoon ostettavaksi ja vuokrattavaksi lauantaina 25.4.2020.

Olavi Uusivirta kertoo konserttitaltiointien synnystä livenä Elisan Facebook-kanavalla samana päivänä klo 17 alkaen. Olavi Uusivirta on yhtyeensä kanssa haastateltavina elokuvan tiimoilta ja heille voi esittää lähetyksen aikana kysymyksiä liven kommenttiketjuun. Tervetuloa seuraamaan lähetystä! @elisasuomi

Auringon lapsi -konserttielokuva: Neljä muusikkoa kantavat soittimensa sata vuotta vanhan kivitalon outoa taikaa huokuvaan torniin. Kiertue on peruttu, keikkabussi palautettu varikolle ja Suomen pääkaupunki muuttunut aavekaupungiksi. Yksi keikka on vielä soitettava, vaikka sitten tyhjälle salille. Mutta konsertti ei ole enää ainoastaan konsertti. Se on tunnustelua, kontemplaatiota, keskustelua laulujen kanssa — laulujen, jotka on kirjoitettu toisena aikana ja jotka nyt näyttäytyvät uudessa hahmossa. Muutos on läsnä myös määritelmiä pakenevassa tornissa, jonka alkuperäinen käyttötarkoitus on hämärän peitossa. Laulaja on nimeltään Olavi Uusivirta, mutta nyt hän löytää yltään vieraiden ihmisten vaatteita, joissa kuitenkin on jotain tuttua.

Laulut: Huomenna hän tulee, Ehkä sun on pakko mennä, Laula, tyttö, Auringon lapsi, Kuolemantanssi, Kuollut kaupunki, Vien sut täältä pois, Olet elossa, Me ei kuolla koskaan, Miten mulla meni, Sinä elät yksin, Sininen kukka.

Taltioiduista konserteista ensimmäisenä julkaistaan näyttämöllistä keinovalikoimaa hyödyntävä ja visuaaliselta estetiikaltaan jopa unenomainen Auringon lapsi, joka on katsottavissa Elisa Viihteen Vuokraamossa lauantaista 25.4. alkaen. Intiimi ja spontaani olohuonekonsertti Zeppeliini julkaistaan 15.5.

Elisa Viihteen vuokraamosta löydät eniten kotimaista sekä kovimmat kansainväliset uutuusleffat. Vuokraa tai osta omaksesi elokuvia kertamaksulla ja katso kaikilla laitteillasi. Ei edellytä Elisa Viihde -palvelua, rekisteröinti on maksutonta, maksat vain ostamasi tai vuokraamasi leffat.

Tulevia tapahtumia

+ Katso kaikki tapahtumat
Aleksanterinkatu 19, 00100 HELSINKI Aukioloajat:    Ma-pe 10-19, la 10-17