Tapahtumat

Candy Play Workshop at Elisa Kulma

Facebook-tapahtuma: >Candy Play Workshop

Candy Play Workshop jälleen Elisa Kulmassa!

Candy Play Workshop on aikuisille suunnattu luova visuaalinen designleikkipiste. Pisteessä on jännittäviä, haptisia ja värikkäitä materiaaleja, mm. karkkia, joilla voit leikkiä, tehdä kuvituksia ja visuaalisia kokeiluja. Candy Play Workshop tarjoaa uudenlaista luovaa ja moniaistillista tekemistä, ja leikkipiste sisältää myös kaksi ministudiota, joissa voit kuvata teoksiasi puhelimellasi.

Candy Play Workshop -tapahtuma toimii nonstop-periaatteella ja on avoin kaikille. Tule inspiroitumaan ja luomaan makeita kuvia Elisa Kulmaan. Leikki on liekki!

Tapahtuman järjestää visuaalinen suunnittelija Kukka-Maria Kiuru ja on osa Helsinki Design Weekin ohjelmaa. Pohjoismaiden suurin designfestivaali Helsinki Design Week järjestetään 5.-15.9.2019.

Karkit saattavat sisältää pähkinää ja muita allergeeneja. Workshop on tarkoitettu vain aikuisille. Vapaa pääsy, ei vaadi ilmoittautumista etukäteen.

Candy Play Workshop Instagramissa

Tervetuloa Elisa Kulmaan, Aleksanterinkatu 19

Candy Play Workshop is a creative visual design play point for adults. It offers you chance to play, illustrate and do experiments with exciting and colorful candy and other haptic materials. Workshop includes also ministudios where you can photograph outcomes of your play by your phone. Candy Play gives you new creative tools to create multisensory illustrations.

Candy Play Workshop is located in Elisa Kulma, at Aleksanterinkatu 19, non-stop, access free of charge. Come to inspire and to create some new sweet visuals!

Workshop is organized by Visual Designer Kukka-Maria Kiuru and sponsored by Elisa Kulma.

Candies may contain traces of nuts or other allergens. Workshop is for adults only.

Welcome!

Tulevia tapahtumia

+ Katso kaikki tapahtumat
Aleksanterinkatu 19, 00100 HELSINKI Aukioloajat:    Ma-pe 10-18, la 12-16