Tapahtumat

Esittelyssä Wiser-älykoti Elisa Kulmassa

Wiser – Suomen fiksuin älykotijärjestelmä?

Tule tutustumaan Schneider Electricin Wiser-älykotijärjestelmään Elisa Kulmassa lauantaina 10.12.2022 klo 12-17. Paikan päällä arvonta ja Wiser-onnenpyörä, jossa voit voittaa kivoja palkintoja.

Samalla pääset tutustumaan innovatiiviseen älykotiratkaisuun, jonka ohjaaminen toimii älykkäillä sähkökalusteilla, älypuhelimen sovelluksella etänä tai vaikkapa ääniohjauksella. Kodinturvapaketin tuotteet eivät vaadi sähköasennusta vaan voit itse ottaa järjestelmän käyttöösi Wiser by SE -sovelluksella.

Turvaa kodinturvapaketilla

Wiser -älykotijärjestelmän keskusyksiköllä luot kotiisi sertifioidun Zigbee 3.0 mesh -verkon, johon muut älylaitteet liitetään. Keskusyksikkö on yhteydessä Schneider Electricin pilvipalveluun, mikä mahdollistaa turvallisen etäkäytön ja ilmoitukset jopa poissa ollessa. Kodinturvapakettiin kuuluu keskusyksikön lisäksi sisäkamera, vesivuotosensori, etäohjattava älypistorasia sekä ovi- ja ikkunasensorit.

Tutustu kodinturvapakettiin Elisan verkkokaupasta>

Säästä sähköä Wiserilla

Helppokäyttöisen ja maksuttoman Wiser by SE -sovelluksen avulla näet heti, mitkä kodinlaitteet ovat energiasyöppöjä ja hyvä sammuttaa, kun koti on tyhjillään. Wiser-älykotiratkaisun voit seurata kodin laitekohtaista energiankulutusta älypistorasioiden kautta ja säästää sähköä!

Järjestelmä on helppo personoida ja rakentaa omaan arkeen sopivaksi sovelluksen avulla. Wiser sensorien avulla saat hälytyksen kun ovi tai ikkuna avautuu/sulkeutuu, vesivuotosensori hälyttää kun se havaitsee esim. keittiön allaskaapissa tai pyykinpesukoneen alla kosteutta ja kamera ilmoittaa liikkeestä kodissa silloin kun haluat. Hälytykset auttavat huomioimaan kodin poikkeavat tilanteet nopeasti.

Osta omasi Elisan verkkokaupasta>

Tulevia tapahtumia

+ Katso kaikki tapahtumat
Aleksanterinkatu 19, 00100 HELSINKI Aukioloajat:    Ma-pe 9-18, la 10-16