Tapahtumat

Fairphone 4 nyt ennakkomyynnissä

Maanantai 4.10. klo 9 - Lauantai 30.10. klo 18

NO WASTE – NO WORRIES

Tule Elisa Kulmaan tutustumaan omin silmin minkälaisista osista ennakkomyynnissä oleva Fairphone 4 -uutuuspuhelin koostuu!

Puhelin, joka kestää, on myös ympäristöystävällinen puhelin. Fairphone 4 on suunniteltu ympäristöä ajatellen: ainutlaatuiset moduulit tekevät puhelimen korjauksesta helppoa ja varaosia voi vaihtaa tarvittaessa. Fairphone 4 on valmistettu kierrätysmateriaaleista, ihmiset ja planeettamme huomioon ottaen. Fairphone 4 on tehokas, loistavilla kameroilla varustettu 5G-puhelin ja valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.

Puhelimen akun tai näytön voi vaihtaa olematta asiantuntija. Mitään osaa ei ole liimattu, ja Fairphone 4 voidaan korjata helposti pelkästään ruuvitaltan avulla. Fairphone tarjoaa varaosat ja lisävarusteet sekä takaa niiden saatavuuden tuleville vuosille verkkokaupan kautta.

Fairphone on alan kestävimpien tavaramerkkien joukossa ja on siksi saanut Platinum-merkinnän Ecovadikselta. Fairphone pyrkii pitkään kestävyyteen ja tarjoaa siksi 5 vuoden takuun*

*) Viiden vuoden takuu on voimassa, jos olet ostanut puhelimen ennen 31.12.2022. Takuu aktivoidaan osoitteessa fairphone.com/warranty

Katso uudet Fairphone-mallit tästä.

https://www.fairphone.com/

Tulevia tapahtumia

+ Katso kaikki tapahtumat
Aleksanterinkatu 19, 00100 HELSINKI Aukioloajat:    Avoinna ma-pe 9-19, la 10-18, su suljettu