Tapahtumat

PERUTTU! Ida Paulin ja Kalle Lindrothin minikeikka

Liput Ida Paulin ja Kalle Lindrothin Black Box -keikalle on nyt arvottu ja kahden hengen lippupaketin voittivat: Aino P, Ida L, Jesse M, Liisa K sekä Tomi K. Liput toimitetaan voittajille sähköpostitse. Onnittelut!

Joudumme valitettavasti perumaan Ida Paulin ja Kalle Lindrothin minikeikan Elisa Kulmassa, vallitsevan koronavirus-tilanteen takia. Tulemme kuitenkin arpomaan ilmoittautuneiden kesken viisi lippupakettia Idan ja Kallen seuraavalle keikalle, jonka ajankohta tarkentuu myöhemmin. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Tervetuloa Ida & Kallen akustiselle minikeikalle Elisa Kulmaan.

Osallistujamäärää on rajattu 50 henkilöön, > ilmoittaudu mukaan tästä

Suomen suosituimmaksi duoksi tituleeratun Ida Paulin & Kalle Lindrothin orgaaninen soundi on tavoittanut lyhyessä ajassa laajan yleisön. Bändi on kovassa nosteessa, josta kertovat kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa saavuttaneet singlet, tuplaplatinarajan rikkonut debyyttialbumi, lukuisat Emma-ehdokkuudet sekä loppuunmyydyt konserttisalit ja klubit ympäri Suomen.

Ida Paulin & Kalle Lindrothin debyyttisingle Hakuammuntaa on striimannut lähes 10 miljoonaa kertaa, jonka lisäksi duon isoimpiin hitteihin lukeutuvat mm. Parvekkeella, Päällekkäin, Kupla ja Planeetat. Yhtyeen kultaa ennakkoon striimannut kakkosalbumi Vuonna nolla julkaistaan 20.3.

Ilmoittautuneiden kesken arvotaan neljä henkilöä, jotka pääsevät tapaamaan Idaa ja Kallea jo ennen keikkaa!

BLACK BOX -TAPAHTUMA SIIRTYY MYÖS! SEURAA TAPAHTUMAJÄRJESTÄJÄN INFOA. Lippupaketit arvotaan kuitenkin ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lisäksi arvotaan kaikkien paikalla olevien kesken viisi kahden hengen lippupakettia Ida & Kallen keikalle Black Box -tapahtumaan Helsingin jäähallissa 16.5.2020.

Elisa Kulman minikeikalle on vapaa pääsy, mutta edellyttää ennakkoon ilmoittautumista. Akustinen setti kestää noin puoli tuntia ja sen jälkeen on uuden musavideon ensinäyttö. Osallistujamäärää on rajattu 50 henkilöön, muista ilmoittautua etukäteen!

Elisa Kulma, Aleksanterinkatu 19, Helsinki

Tulevia tapahtumia

+ Katso kaikki tapahtumat
Aleksanterinkatu 19, 00100 HELSINKI Aukioloajat:    Ma-pe 10-19, la 10-17