Tapahtumat

Kirjailijaillassa Virpi Hämeen-Anttila ja Mari Pyy

Lämpimästi tervetuloa Elisa Kulman ja Into Kustannuksen kirjailijailtaan!

Paikalla ovat kirjailijat Virpi Hämeen-Anttila (Otava) ja Mari Pyy (Into Kustannus) keskustelemassa uutuuskirjoistaan Profeetan soturit ja Minä katoan. Luvassa on jännittäviä hetkiä Lähi-Itään sijoittuvien trillerien parissa!


Virpi Hämeen-Anttila on intialaiseen kulttuuriin ja kirjallisuuteen erikoistunut tutkija ja kirjailija
. Hämeen-Anttilan tuotantoon lukeutuu romaaneja, tietokirjoja, tieteellisiä artikkeleita, kirjallisuusesseitä sekä muutama nimimerkillä kirjoitettu novelli. Hänen esikoisromaaninsa, yliopistomaailmaan sijoittuva rakkauskertomus, Suden vuosi ilmestyi vuonna 2003. Hän on kirjoittanut myös Karl Axel Björkin tutkimuksista kertovaa dekkarisarjaa.
Markus Falk -nimimerkillä julkaistun jännitysnäytelmän Profeetan soturit takana on aviopari Virpi ja Jaakko Hämeen-Anttila. Kiivastahtinen trilleri iskee terrorismin ja kansainvälisten uhkakuvien ytimeen.

Mari Pyy on Espoossa asuva dekkarikirjailija ja Espoon kirjailijoiden puheenjohtaja. Hän on opiskellut yliopistossa uskontotiedettä ja sosiaalipsykologiaa. Pyyltä on ilmestynyt aiemmin teokset Paperiton (Myllylahti 2015) ja Kadonnut (2013). Mari Pyyn uusin kirja Minä Katoan ilmestyi syksyllä 2018. Egyptiin sijoittuvan kiehtovan murhamysteerin taustalla sykkii hallinnon vastaisissa mellakoissa kuohuva Aleksandria.

Tervetuloa, vapaa pääsy!

Elisa Kulma, Aleksanterinkatu 19, Helsinki

Tulevia tapahtumia

+ Katso kaikki tapahtumat
Aleksanterinkatu 19, 00100 HELSINKI Aukioloajat:    Ma-pe 10-17, la 12-16