Oura

Kolmannen sukupolven Oura-hyvinvointisormuksen ominaisuudet

Kolmannen sukupolven Oura-sormuksella on 15 edistynyttä anturia, päivitetyt algoritmit ja uudet ohjelmisto-ominaisuudet, minkä ansiosta se pystyy tukemaan terveyttäsi entistä paremmin ja yksilöllisemmin.

Laitteisto

Uuden Oura-sormuksen laitteistossa on infrapunaledien lisäksi vihreät ja punaiset ledit. Uusien ledien ansiosta sormus voi mitata päiväaikaista sykettä ja treenisykettä. Edistyneiden NTC-antureiden sekä uuden kalibroidun anturin lisäksi sormuksessa on myös infrapuna-anturi, joka auttaa algoritmia havaitsemaan ja kompensoimaan sormuksen asennon vaikutukset mittaustuloksiin. Uuden laturin monivärinen merkkivalo antaa aiempaa monipuolisempaa tietoa latauksen tilasta.

Ominaisuudet

Kolmannen sukupolven Oura-sormus sisältää samat ominaisuudet, jotka tekivät toisen sukupolven sormuksesta alansa johtavan laitteen. Näitä ovat esimerkiksi päiväunien tunnistaminen, sosiaalinen jakotoiminto sekä Uni-, Valmius- ja Aktiivisuus-lukemat.

Vanhojen ominaisuuksien lisäksi uusi Oura sisältää useita parannuksia ja innovaatioita, joita on; päiväaikainen syke ja treenisyke, kuukautisten ennakointi, happisaturaation mittaus, edistynyt unialgoritmi, automaattinen aktiviteettien tunnistus sekä uudet hyvinvointiasi tukevat mediasisällöt.

Oura-jäsenyys

Oura on ottanut kolmannen sukupolven sormuksen myötä käyttöön kuukausimaksullisen jäsenyyden. Ilman jäsenyyttä kolmannen sukupolven sormuksen käyttäjät näkevät vain kuluvan päivän uni-, valmius- ja aktiivisuuslukeman, eikä viestejä tai lisäominaisuuksia.

Tulevia tapahtumia

+ Katso kaikki tapahtumat
Aleksanterinkatu 19, 00100 HELSINKI Aukioloajat:    Ma-pe 10-19, la 10-17