Tapahtumat

Livetempaus: Suomen luomisvoima – yhdessä kohti ihmeitä.

SUOMEN LUOMISVOIMA – yhdessä kohti ihmeitä -tempaus tuo yhteen tieteen, taiteen ja yhteiskunnan rohkeita ajattelijoita paremman tulevaisuuden puolesta; tulevaisuuden, jonka luomiseen jokainen voi osallistua.

Tiistaina 19.5. käynnistyvä tempaus käsittää neljän jakson keskustelusarjan. Jokaisessa jaksossa tarkastellaan tähän erityiseen aikaan, muutoksiin ja sisäisiin voimavaroihin liittyviä teemoja useista eri näkökulmista. Paremman tulevaisuuden luominen on aktiivista työtä ja kutsuu esiin ihmisyyden potentiaalia: luovuutta, visionäärisyyttä, sanoja ja tekoja. Yhdessä voimme luoda ihmeitä todeksi.

Haastattelijana ja teemojen virittäjänä toimii intuitiotutkija ja tietokirjailija Asta Raami. Studiossa on mukana kaksi vakiovierasta. Barbara Malmström on systeemisen ajattelun asiantuntija ja pohtii teemoja moniulotteisen kokonaisuuden näkökulmista. Tunnekouluttaja, kuvittaja ja kirjailija Camilla Tuominen kiteyttää kokonaisuutta visualisoiden.

Seuraa livelähetyksiä Elisan Facebookissa @elisasuomi

…………………………………………………………………….

Ti 19.5. KLO 18:00 MUUTOS
Teemoina: Vanhan loput ja uudet alut. Avautuminen itseen ja maailmaan. Pelko kehossa ja kehon viisaus. Tiet, jotka johtavat hyvään. Tulevaisuuden luominen.

Studiossa keskustelemassa tulevaisuudentutkija Ilkka Halava ja tähtitanssija Minna Tervamäki. Katso videotallenne tästä.

…………………………………………………………………….

Ti 26.5. KLO 18:00 ROHKEUS
Teemoina: Rajoja rikkova luomisvoima ja radikaali innovointi.

Studiossa keskustelemassa Gold&Green perustaja ja nyhtökauran keksijä Maija Itkonen, ja tähtitieteen emeritusprofessori Esko Valtaoja. Katso videotallenne tästä.

…………………………………………………………………….

Ti 2.6. KLO 18:00 LENTOON
Teemoina: Ulkopuolisuus ja marginaalien voima. Rohkeus. Suomen historian edelläkävijänaiset ja nykynuoret.

Studiossa keskustelemassa turvallisten ihmissuhteiden asiantuntija, tietokirjailija Johanna Linner Matikka sekä kirjallisuuden ammattilainen, toimittaja Aleksis Salusjärvi. Katso videotallenne tästä.

…………………………………………………………………….

Ti 9.6. KLO 18:00 YHDESSÄ
Teemoina: Rakkaudellinen luomisvoima. Uudenlainen johtajuus. Yhteen hiileen puhaltaminen. Henkinen ilmastonmuutos.

Studiossa keskustelemassa klassisen musiikin monitaitaja Mia Huhta sekä kirjailija, terapeutti, luennoitsija ja mentor Tommy Hellsten. Katso videotallenne tästä.

…………………………………………………………………….

Livelähetykset ovat katsottavissa Elisan Facebookissa @elisasuomi


Tulevia tapahtumia

+ Katso kaikki tapahtumat
Aleksanterinkatu 19, 00100 HELSINKI Aukioloajat:    Ma-pe 10-19, la 10-17