Tässä he nyt ovat, Elisa Kulman neuvonantajat.

Esittelyssä poikkeukselliset yksilöt, jotka auttavat Elisaa raottamaan tulevaisuuden verhoa.

Joona Kurikka

Tiede

CERNissä työskentelevä Joona kuvailee itseään poikkitieteelliseksi ja taiteesta pitäväksi insinööribusinessihmiseksi. Päivät täyttyvät IdeaSquare -projektin tuotekehityskursseja, -pilotteja ja hackathoneja koordinoidessa. Siinä sivussa on kovaa vauhtia valmistumassa väitöskirja poikkitieteellistä tuotekehitystä tukevista ICT-työkaluista. Myös 3D-tulostus ja ajatuksilla ohjattavat robotit ovat lähellä miehen sydäntä. Ei ihan turha ukko.

Lue Joonan haastattelu

Heidi Luck

Työelämä

Heidi on todellinen markkinoinnin, sosiaalisen median, viestinnän ja elämyksien monitoiminainen. Lehtorina toimiessaan Heidi innosti opiskelijoitaan digitaalisen median ja visuaalisen kommunikaation saloihin Music and Media Management koulutusohjelmassa. Hän on laulava brändiarkkitehti, joka luo työkseen digitaalisia elämyskonsepteja niin musiikin kuin urheilunkin saralla. Meistä on moneksi.

Lue Heidin haastattelu

Lauri Lukka

Pelillistäminen

Lauri on Aalto-yliopistossa pelisuunnittelua ja -tuotantoa sekä informaatioteknologiaa opiskeleva psykologian maisteri. Tiede on miehelle sovellettavaa, integratiivista ja holistista. Tiedon jakamisen ohella Lauri uskoo aktiiviseen kuunteluun ja sokraattisiin työtapoihin.

Lue Laurin haastattelu

Marjaana Jaranne

Kulttuuri

Uudenmaan lasten- ja nuortenkultturin läänintaitelijana vaikuttava Marjaana on toiminut kulttuurialan projektien johtotehtävissä jo pitkään. Työnsä keskeiseksi tavoitteeksi hän listaa nuorten alueellisen tasa-arvon edistämisen, jotta mahdollisimman moni pääsisi mukaan kulttuuritoimintojen pariin. Vapaa-aika kuluu kaupunkikulttuurin ja sen eri trendien kehitystä kiivaasti seuraten.

Lue Marjaanan haastattelu
Aleksanterinkatu 19, 00100 HELSINKI Aukioloajat:    Ma-pe 9-19, la 10-17, su suljettu