Tapahtumat

Nintendon punainen perjantai Elisa Kulmassa.


Tervetuloa juhlistamaan kanssamme odotetun Super Smash Bros. Ultimate -pelin julkaisua!

> Lue lisää: Samalla voit kokeilla miltä pelaaminen tuntuu HUMU Augmented Audio Cushion™ -äänituotteilla!

SUPER SMASH BROS. ULTIMATE – Kaikki ovat täällä! Uusi Super Smash Bros. -peli, jossa on uusia taistelijoita, kenttiä ja paljon muuta!

Super Smash Bros. Ultimate
sisältää kaikki pelattavat hahmot, jotka ovat aikaisemmin olleet mukana koko pelisarjan lähes 20-vuotisen historian aikana, mikä tekee tästä pelistä kaikkien aikojen suurimman crossover-tapahtuman. Peli sisältää paluun tekevät hahmot kuten Ice Climbers ja Pokémon Trainer, mutta mukana on myös uusia hahmoja kuten Metroid-peleistä tuttu Ridley ja Splatoon-peleistä tuttu Inkling.


Samalla voit mm. kokea, miltä Pokémonien pyydystäminen aidolla Poké-pallolla tuntuu uudessa Pokémon: Let’s Go, Pikachu! -pelissä tai vaikkapa haastaa ystäväsi ja koko perheesi Super Mario Party -pelin toinen toistaan hauskemmissa minipeleissä. Mukana myös hauskaa tennistä Marion ja kumppanien kanssa Mario Tennis Aces -pelissä supersuosittua Mario Kart 8 Deluxe -peliä unohtamatta!

Vietä hauska Nintendo-päivä
ja testaa uusimmat pelit Nintendo Switchillä. Paikan päällä voit myös osallistua arvontaan, jossa palkintoina ovat Nintendo Switch Super Smash Bros. Ultimate -konsolipaketti, Pokémon Let’s Go Pikachu + Poké Ball Plus sekä Super Mario Party. Luvassa myös Nintendo-aiheisia yllätyksiä!


Alla lisätietoja Kulmassa pelattavana olevista muista Nintendo Switch -peleistä:

SUPER MARIO PARTY – Valmistaudu kaikkien aikojen juhliin! Mukana 80 uutta minipeliä ja uusia pelitiloja.

Mario Party -sarja on saapunut Nintendo Switch -konsolille ja luvassa on hauskoja pelihetkiä kaikille! Alkuperäinen lautapelityyli on saanut päivityksen syvemmillä strategisilla ominaisuuksilla kuten erityisillä hahmokohtaisilla nopilla. Peli esittelee myös täysin uusia tapoja pelata, mukaan lukien minipelejä, joita voi pelata ainoastaan Joy-Con -peliohjaimilla ja täysin uusia pelitiloja, jotka sopivat täydellisesti pelattavaksi sekä ystävien että perheen kanssa.

MARIO TENNIS ACES – Täysin uusi Mario Tennis -peli, joka sisältää uusia taitoja ja kilpailuja!

Mario astuu pelikentälle tyylikkäässä tennisasussa pelaamaan vauhdikkaita otteluita yli 15 pelattavaa hahmoa vastaan, joilla jokaisella on omat ainutlaatuiset taitonsa. Tässä pelissä on tärkeää lukea ja tarkkailla vastustajasi asentoa ja lyöntiä voidaksesi päättää, mikä lyönti antaa sinulle edun. Intuitiivinen ja syvällinen pelijärjestelmä avaa mahdollisuuden jännittäviin kilpailuihin, milloin ja missä tahansa Nintendo Switchillä.


Pokémon: Let’s Go, Pikachu! / Eevee!

Tunne olevasi aito Pokémon-kouluttaja. Uusi ja jännittävä Pokémon-roolipeli Nintendo Switchille! Pokémon: Let’s Go, Pikachu!/Eevee! -pelit tuovat klassisen Pokémon-roolipelin kokemuksen Nintendo Switchille upealla HD-grafiikalla ja pelattavuudella varustettuna, joka on helposti lähestyttävissä aloittelijoille, mutta joka on myös riittävän syvällinen Pokémon-veteraaneille.

Tulevia tapahtumia

+ Katso kaikki tapahtumat
Aleksanterinkatu 19, 00100 HELSINKI Aukioloajat:    Ma-pe 9-19, la 10-17