Tapahtumat

Nouda oma OPXJVG-kasvomaski Elisa Kulmasta!

OnePlus ja JVG haluavat kannustaa suomalaisia kasvomaskien käyttöön – nyt voit OnePlussan omistajana noutaa kasvomaskin meiltä!

OnePlus ja JVG ovat suunnitelleet kangasmaskin kannustaakseen suomalaisia noudattamaan maskisuosituksia.

JVG on toiminut OnePlussan brändilähettiläänä vuoden 2020 alusta alkaen. OnePlussaa ohjaava Never Settle -asenne sopii myös kuvaamaan JVG:tä ja heidän periksiantamatonta työtään uransa eteen. Tästä syystä yhteistyö on ollut erittäin luontevaa ja hedelmällistä, vaikka epidemialla onkin ollut oma vaikutuksensa myös siihen.

Yhteisö on yksi OnePlussan kulmakivistä ja se on alusta asti ollut osa yrityksen kasvua. OnePlus on ollut yhteisöbrändinä tiennäyttäjä historiansa alusta asti. Vuosien saatossa suomalainen OnePlus-yhteisö on kasvanut merkittävästi. OnePlus haluaa yhteisöbrändinä kantaa kortensa kekoon yhdessä JVG:n kanssa kannustaakseen suomalaisia kasvomaskien käyttöön. JVG:n kanssa yhteistyössä suunnitellun kasvomaskin tavoitteena on saada myös sellaiset henkilöt kokeilemaan maskia, jotka eivät sitä vielä käytä.  

”Arkemme ja tottumuksemme ovat mullistuneet koronaepidemian tuomien rajoitusten myötä. Kasvomaski on osoittautunut tämän globaalin taistelun symboliksi, jota käyttämällä voimme jokainen suojata itseämme sekä läheisiämme. OnePlussan ja JVG:n yhteistyönä suunnittelema kotimainen Pure Waste -kangasmaski toimii viestinä kaikille suomalaisille yrityksille ja yhteisöille; pääsemme tästäkin haasteesta yli toimimalla yhdessä, ” kertoo OnePlussan markkinointijohtaja Essi Kautonen.

OnePlus-puhelimen omistajat voivat noutaa maskin itselleen veloituksetta Elisa Kulmasta keskiviikosta 30.9. alkaen. Lisäksi maskeja on jaossa erilaisten arvontojen kautta niin JVG:n kuin OnePlussan kanavilla. Maskeja on tarjolla rajoitettu määrä.

Kangasmaskit on toteuttanut suomalainen yritys Pure Waste ja ne on valmistettu 100% kierrätetystä puuvilla-polyesterista. Yhteistyössä toteutettu maski on uudelleenkäytettävä ja sen voi pestä 90 asteessa. Maski ei ole standardoitu.

Tervetuloa Elisa Kulmaan, Aleksanterinkatu 19, Helsinki

Tulevia tapahtumia

+ Katso kaikki tapahtumat
Aleksanterinkatu 19, 00100 HELSINKI Aukioloajat:    Ma-pe 10-19, la 10-17