Tapahtumat

Pokemon GO / Elisa Viihde Cup sunnuntaina

Syyskuun viimeisenä sunnuntaina löydät Elisa Kulmalta Pokemon GO -pelaajat tappelemassa toisiaan vastaan. Mistä on kyse?

Pelaaja vastaan pelaaja -taistelut eli PVP-battlet ovat nostaneet Pokemon GO -pelin tämän vuoden aikana aivan uudelle tasolle! Vuosia kerätyille pokemoneille eli ”monneille” on vihdoin tullut uudenlaista käyttöä ja pelaajat voivat keskenään ottaa mittaa kummalla on paremman pokemonit.

Eikä tässä katsota vain pokemonien tasoa vaan myös kouluttajien itsensä. Pitää tietää voittaako vesi sähkötyypin pokemonin vai toisinpäin .

Palkinnot:

  1. Elisa lahjakortti 60€
  2. Elisa lahjakortti 40€
  3. Elisa lahjakortti 20€

Elisa Viihde Cup -säännöt lyhyesti:

  • Ei Pokemon-rajoituksia, saat käyttää mitä tahansa kuutta (6) Pokemonia.
  • Ottelut pelataan Great Leaguessa, eli max 1500 CP.
  • Ilmoittautumisen yhteydessä valitset ne kuusi (6) Pokemonia, joilla lähdet turnaukseen mukaan. Voit käyttää ainoastaan ilmoittamiasi Pokemoneja turnauksen aikana.
  • Pelit pelataan paras kolmesta, eli kahdella voitolla ratkeaa kierroksen voittaja.
  • Kumpikin pelaaja ilmoittaa omien otteluiden lopputulokset turnaussivulle kierroksien päätteeksi.

Osallistuaksesi tarvitset Silph.gg -turnaussivustolle tunnuksen (thesilphroad.com -tili tai sähköpostirekisteröinti kelpaavat).

Lisätietoja tai apua saa mm. Pokemon GO Helsinki Discord -ryhmästä; https://discord.gg/vxtfr2N tai PVP Suomi -ryhmästä Telegramin puolella; https://t.me/pvpsuomi sekä Facebookissa Pokémon Go Finland-ryhmästä.

Turnaus aloitetaan noin klo 12:30. Turnauksen ylläpito on paikalla heti klo12 alkaen, kun Elisa Kulma aukeaa ja meiltä voi tulla kysymään tarvittaessa apua ennen turnauksen alkua ja sen aikana. Tervetuloa!

Mikäli et pääse paikan päälle ja pelit kuitenkin kiinnostavat, niin ota seurantaan Pokemon GO Helsinki Twitch-tili, mistä pääset seuraamaan pelejä livenä!

Lähetykset ovat jälkikäteen katsottavissa Youtubesta Pokemon Go Helsinki-kanavalta

Elisa Kulma, Aleksanterinkatu 19

Tulevia tapahtumia

+ Katso kaikki tapahtumat
Aleksanterinkatu 19, 00100 HELSINKI Aukioloajat:    Ma-pe 10-18, la 12-16