Tapahtumat

YleX Aamun 42h naurumaraton livenä Elisa Kulmasta

YleX Aamun Viki ja Köpi aikovat rikkoa ennätyksensä ja tehdä keskeytyksettä 42 tuntia suoraa radiolähetystä Nenäkulmasta maailman lasten hyväksi! Lähetys alkaa torstaina klo 06.00 ja päättyy perjantaina klo 24.00.

Kultainen Venla -voittaja palaa YleX Aamujen Vikin ja Köpin johdolla hurjempana kuin koskaan! Riittääkö YleX:n Aamujen Vikin ja Köpin kunto täyspitkällä 42 tunnin Naurumaratonilla, jonka on tarkoitus naurattaa kuulijoita ja kerätä samalla ennätyspottia maailman lapsille.

Viime vuonna YleX:n Nenäpäivässä kerättiin yli 177 000 euroa varoja maailman lapsille pitkäkestoiseen kehitysyhteistyöhön. Nyt YleX Aamun Ville ”Viki” Eerikkilä ja Juuso ”Köpi” Kallio yrittävät ylittää ennätyksensä, kun maratonlähetys venytetään 42-tuntiseksi.

Seuraa Naurumaratonia suorana YleX.fistä, missä pääset todistamaan Vikin ja Köpin maratonlähetyksen myös videomuodossa. Luvassa yllätysvieraita, toinen toistaan villimpiä haasteita sisältäviä yllätyslaatikoita ja YleX Aamun kuulijoiden rakastamia ohjelmaosioita!

Nenäkulma, Aleksanterinkatu 19, Helsinki

Nenäpäivä-tapahtumat vaikuttavat myös myymälämme aukioloaikoihin, ks poikkeukset tästä.

Lue lisää YleX Aamun Naurumaratonista ja katso viime vuoden kooste.

Tulevia tapahtumia

+ Katso kaikki tapahtumat
Aleksanterinkatu 19, 00100 HELSINKI Aukioloajat:    Ma-pe 10-18, la 12-16