Tapahtumat

Ajankohtaisia aiheita livelähetyksinä Elisan Facebookissa

Keskiviikko 22.4. klo 18 - Lauantai 30.5. klo 19

Voit nyt seurata ajankohtaisia livelähetyksiä Elisan somekanavissa. Luvassa artistivieraita, hyödyllisiä vinkkejä ja paljon muuta viihdykettä sekä Facebookissa että Instagramissa.

Alla mainitut livelähetykset ovat seurattavissa Elisan Facebookin @elisasuomi kautta. Livelähetyksen kesto reilut puolesta tunnista tuntiin. Ohjelmalista päivittyy tälle sivulle aina toukokuun loppuun saakka (myös muutokset mahdollisia).

22.4. KE klo 18:00 / Elisa Viihde Premium nostaa TV-katselusi uudelle tasolle. Katso, mistä on kyse! Elisan asiantuntijat kertovat uudesta viihdepalvelusta ja vastaavat kysymyksiinne.

………………………………………………………………..

24.4. PE klo 18:00 / Kotimaisen e-urheilun nousu koko kansan urheiluksi. Keskustelua e-urheilun nykytilanteesta sekä tulevasta Elisa Invitationalista. Livelähetyksessä mukana Teemu Koski (Elisa Oyj), Lasse Salminen (CEO HAVU Gaming Oy) ja Tomi Pitkänen (e-urheilun moniosaaja ja selostaja).

………………………………………………………………..

28.4. TI klo 18:00 / Hyvinvointi ja mittaaminen – vastapaino päätteen ääressä istumiselle. Esittelemme äly- ja sporttikelloja, Oura-sormusta sekä puhelimien mittaussovelluksia. Lisäksi vastaamme kysymyksiinne aiheesta, paikalla Elisa Kulman asiantuntijat.

………………………………………………………………..

4.5. MA klo 18:00 / Digivinkit senioreille. Digitaitojen tärkeys korostuu poikkeusaikana. Elisa Livessä jaamme niksit esimerkiksi videopuheluiden soittamiseen ja ryhmäkeskusteluihin – tule kuulolle tai vinkkaa läheisellesi! Opettajana toimii Osku Kannisto.

………………………………………………………………..

5.5. TI klo 18:00 / Pysy turvassa – myös verkossa!

Mitä on kyberturva ja miten voit huolehtia omasta ja perheenjäsentesi turvallisuudesta verkossa? Luvassa myös tietoturvavinkkejä erityisesti korona-aikaan ja tietoturvan muistilista yrittäjille. Jutellaan lisäksi tietoturvaekspertin työstä – miten sellaiseksi pääsee ja mitä kuuluu normityöpäivään.

………………………………………………………………..

7.5. TO klo 18:00 vieraana Pirjo Heikkilä

Millaista oli tehdä Elisa Viihteen alkuperäissarjaa Ei Haukku haavaa tee? Kurkistamme sarjan kulisseihin Pirjo Heikkilän avulla. Sarja Elisa Viihteen Aitiossa 7.5. alkaen. Katso traileri tästä.

………………………………………………………………..

SU 9.5. KLO 15.00 JARKKO SIPILÄ JA TAKAMÄKI-DEKKARISARJA

Miten Takamäki-dekkarisarja syntyi ja mikä on sen suosion salaisuus? Haastattelussa kirjailija Jarkko Sipilä. ”Syy tappaa” on jo 20. teos Takamäki-sarjassa. Ääni- ja e-kirjana vain Elisa Kirjasta.

………………………………………………………………..

TI 12.5. KLO 18.00 VINKIT ETÄTYÖHÖN JA TEAMSIN KÄYTTÖÖN

Sujuuko etätyö jo kuin tanssi, vai nostaako Microsoft Teamsin käyttö mieleen kysymysmerkkejä? Pilvikonsulttimme vastaavat nyt useimmin kysyttyihin kysymyksiin Teamsiin ja etätyöskentelyyn liittyen. Mitä sinä olet aina halunnut tietää Teamsista?

………………………………………………………………..

TO 14.5. KLO 18.00 TEEMANA ONLINE-ASIOINTI

Mitkä ovat verkkokaupan suosituimmat tuotteet? Entä miten asiointi onnistuu mutkattomasti myös verkossa? Sukellamme näihin teemoihin torstaina Elisa Livessä! Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiinne.

………………………………………………………………..

MA 18.5. KLO 18.00 JOHANNES HOLOPAINEN

Millaista oli näytellä Kaikki synnit -suosikkisarjassa? Mikä hetki jäi erityisesti mieleen Kalifornian kommandosta? Elisa Livessä vieraana näyttelijä Johannes Holopainen.

………………………………………………………………..

TI 19.5. KLO 18.00 LUOMISVOIMAA: MUUTOS

Suomen luomisvoima – yhdessä kohti ihmeitä -tempaus tuo yhteen tieteen, taiteen ja yhteiskunnan rohkeita ajattelijoita paremman tulevaisuuden puolesta; tulevaisuuden, jonka luomiseen jokainen voi osallistua. Neljä livelähetystä tiistaisin, lue lisää.

………………………………………………………………..

KE 20.5. KLO 18.00 TI-TI NALLE

Elisa Livessä keskiviikkona ohjelmaa perheen pienimmille Ti-Ti Nallen musiikkituokion muodossa.

………………………………………………………………..

PE 22.5. KLO 18.00 CUP OF THERAPY

Miten empatia ja eläinhahmot liittyvät toisiinsa? Elisa Livessä kansainvälistäkin suosiota niittäneen suomalaisen CupOfTherapy -ryhmän livepiirtelyä ja keskustelua hyvinvoinnin ajankohtaisista teemoista.

………………………………………………………………..

Facebook livelähetysten ohjelma täydentyy ja päivittyy tälle sivulle. Artistien livelähetyksiä voi seurata Elisan Instagramista @elisaoyj.

Pysy kanavalla! Facebookissa: @elisasuomi

Tulevia tapahtumia

+ Katso kaikki tapahtumat
Aleksanterinkatu 19, 00100 HELSINKI Aukioloajat:    Ma-Pe 10-18    La 10-16    Su suljettu