Tapahtumat

Ajankohtaisia aiheita livelähetyksinä Elisan Facebookissa

Voit nyt seurata ajankohtaisia livelähetyksiä Elisan somekanavissa. Luvassa artistivieraita, hyödyllisiä vinkkejä ja paljon muuta viihdykettä sekä Facebookissa että Instagramissa.

Alla mainitut livelähetykset ovat seurattavissa Elisan Facebookin @elisasuomi kautta. Livelähetyksen kesto reilut puolesta tunnista tuntiin. Ohjelma päivittyy tälle sivulle aina toukokuun loppuun saakka.

Facebook-livelähetyksiä voi myös katsoa jälkikäteen tallenteina, linkit löytyvät alla.

22.4. KE klo 18:00 / Elisa Viihde Premium nostaa TV-katselusi uudelle tasolle. Katso, mistä on kyse! Elisan asiantuntijat kertovat uudesta viihdepalvelusta ja vastaavat kysymyksiinne. Katso videotallenne tästä.

………………………………………………………………..

24.4. PE klo 18:00 / Kotimaisen e-urheilun nousu koko kansan urheiluksi. Keskustelua e-urheilun nykytilanteesta sekä tulevasta Elisa Invitationalista. Livelähetyksessä mukana Teemu Koski (Elisa Oyj), Lasse Salminen (CEO HAVU Gaming Oy) ja Tomi Pitkänen (e-urheilun moniosaaja ja selostaja). Katso videotallenne tästä.

………………………………………………………………..

28.4. TI klo 18:00 / Hyvinvointi ja mittaaminen – vastapaino päätteen ääressä istumiselle. Esittelemme äly- ja sporttikelloja, Oura-sormusta sekä puhelimien mittaussovelluksia. Lisäksi vastaamme kysymyksiinne aiheesta, paikalla Elisa Kulman asiantuntijat. Katso videotallenne tästä.

………………………………………………………………..

4.5. MA klo 18:00 / Digivinkit senioreille. Digitaitojen tärkeys korostuu poikkeusaikana. Elisa Livessä jaamme niksit esimerkiksi videopuheluiden soittamiseen ja ryhmäkeskusteluihin – tule kuulolle tai vinkkaa läheisellesi! Opettajana toimii Osku Kannisto. Katso videotallenne tästä.

………………………………………………………………..

5.5. TI klo 18:00 / Pysy turvassa – myös verkossa!

Mitä on kyberturva ja miten voit huolehtia omasta ja perheenjäsentesi turvallisuudesta verkossa? Luvassa myös tietoturvavinkkejä erityisesti korona-aikaan ja tietoturvan muistilista yrittäjille. Jutellaan lisäksi tietoturvaekspertin työstä – miten sellaiseksi pääsee ja mitä kuuluu normityöpäivään. Katso videotallenne tästä.

………………………………………………………………..

7.5. TO klo 18:00 vieraana Pirjo Heikkilä

Katso videotallenne tästä. Millaista oli tehdä Elisa Viihteen alkuperäissarjaa Ei Haukku haavaa tee? Kurkistamme sarjan kulisseihin Pirjo Heikkilän avulla. Sarja Elisa Viihteen Aitiossa 7.5. alkaen. Katso traileri tästä.

………………………………………………………………..

SU 9.5. KLO 15.00 JARKKO SIPILÄ JA TAKAMÄKI-DEKKARISARJA

Katso videotallenne tästä. Miten Takamäki-dekkarisarja syntyi ja mikä on sen suosion salaisuus? Haastattelussa kirjailija Jarkko Sipilä. ”Syy tappaa” on jo 20. teos Takamäki-sarjassa. Ääni- ja e-kirjana vain Elisa Kirjasta.

………………………………………………………………..

TI 12.5. KLO 18.00 VINKIT ETÄTYÖHÖN JA TEAMSIN KÄYTTÖÖN

Sujuuko etätyö jo kuin tanssi, vai nostaako Microsoft Teamsin käyttö mieleen kysymysmerkkejä? Pilvikonsulttimme vastaavat nyt useimmin kysyttyihin kysymyksiin Teamsiin ja etätyöskentelyyn liittyen. Mitä sinä olet aina halunnut tietää Teamsista? Katso videotallenne tästä.

………………………………………………………………..

TO 14.5. KLO 18.00 TEEMANA ONLINE-ASIOINTI

Mitkä ovat verkkokaupan suosituimmat tuotteet? Entä miten asiointi onnistuu mutkattomasti myös verkossa? Sukellamme näihin teemoihin torstaina Elisa Livessä! Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiinne. Katso videotallenne tästä.

………………………………………………………………..

MA 18.5. KLO 18.00 JOHANNES HOLOPAINEN

Millaista oli näytellä Kaikki synnit -suosikkisarjassa? Mikä hetki jäi erityisesti mieleen Kalifornian kommandosta? Elisa Livessä vieraana näyttelijä Johannes Holopainen. Katso videotallenne tästä.

………………………………………………………………..

TI 19.5. KLO 18.00 LUOMISVOIMAA: MUUTOS

Suomen luomisvoima – yhdessä kohti ihmeitä -tempaus tuo yhteen tieteen, taiteen ja yhteiskunnan rohkeita ajattelijoita paremman tulevaisuuden puolesta; tulevaisuuden, jonka luomiseen jokainen voi osallistua. Neljä livelähetystä tiistaisin, lue lisää.

………………………………………………………………..

KE 20.5. KLO 18.00 TI-TI NALLE

Elisa Livessä keskiviikkona ohjelmaa perheen pienimmille Ti-Ti Nallen musiikkituokion muodossa. Katso videotallenne tästä.

………………………………………………………………..

PE 22.5. KLO 18.00 CUP OF THERAPY

Miten empatia ja eläinhahmot liittyvät toisiinsa? Elisa Livessä kansainvälistäkin suosiota niittäneen suomalaisen CupOfTherapy -ryhmän livepiirtelyä ja keskustelua hyvinvoinnin ajankohtaisista teemoista. Katso tallennettu lähetys tästä.

………………………………………………………………..

MA 25.5. KLO 18.00 UUTTA LIIKETOIMINTAA KORONA-AIKANA

Miten koronatilanne vaikutti yritysten toimintaan, ja miten luotiin uudenlaista liiketoimintaa? Vieraina tanssikoulu DCA:n Anitra Ahtola & joogastudio Roots Helsingin Emilia Viherkoski. Lopuksi lyhyt tanssihetki sekä jooga/meditaatiohetki. Katso tallennettu lähetys tästä.

………………………………………………………………..

TO 28.5. KLO 18.00 MIELENRAUHAA JA MUKAVUUTTA ETÄOHJATTAVILLA LAITTEILLA

Miten tiedät pihapiirissä kaiken olevan kunnossa, säädät mökin lämmitystä kotoa käsin sekä varmistut etteivät putket ole jäässä? Elisa Livessä tutustumme arkea helpottaviin etäohjattaviin laitteisiin! Asiantuntijamme vastaavat myös kysymyksiinne. Katso videotallenne tästä.

………………………………………………………………..

PE 29.5. KLO 18.00 5G SUOSIKKITUBETTAJIEN MONAN JA NIKON TESTISSÄ

Miten 5G näkyy tubettajien työssä? Elisa Livessä vieraana suosikkitubettajat Niko ja Mona, tule kuulolle! Katso videotallenne täältä.

………………………………………………………………..

TO 4.6. KLO 18.00 VIERAANA RASMUS SCHÜLLER

Elisa Livessä vieraana HJK:sta ja maajoukkueestakin tuttu jalkapalloilija Rasmus Schüller. Luvassa mietteitä jalkapallosta ja alkavasta kaudesta! Haastattelijana Panu Markkanen. Tervetuloa kuulolle!

………………………………………………………………..

Facebook livelähetysten aiheet sekä livetallenteet on nyt päivitetty tälle sivulle. Artistien livelähetyksiä voi seurata Elisan Instagramista @elisaoyj.

Pysy kanavalla! Facebookissa: @elisasuomi

Tulevia tapahtumia

+ Katso kaikki tapahtumat
Aleksanterinkatu 19, 00100 HELSINKI Aukioloajat:    Ma-pe 9-19, la 10-17